S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

Úvod » Zdravie, Krása, Chudnutie » VČELIA MATERSKÁ KAŠIČKA


        

VČELIA MATERSKÁ KAŠIČKA

Lyofilizovaná včelia materská kašička 270 mg. Peľ 530 mg. Vitamín C 40 mg. ( vitamí C 50% RVH )

 

Číslo produktu: 456
Množstvo:
naša nová cena bez DPH : 20,75 EUR
naša nová cena s DPH (20 %):
24,90 EUR

do košíka:
  ks  

včelia materská kašička

Lyofilizácia (gréc. lyein = uvolniť, pozbaviť + philos = majúci vzťah k niečomu) je termín na označenie  procesu odparenia (odstránenia) vody zo zamrznutých (zmrazených) produktov. Najčastejšie sa hovorí o lyofilizácii v mikrobiológii, kde sa používa na uchovávanie mikroorganizmov.

Lyofilizácia je spôsob konzervácie, pri ktorom produkt prechádza mrazom a tým sa z neho stáva sušený produkt. A hoci na dosiahnutie lyofilizovaného produktu potrebujete špeciálnu komoru, ktorá ho účinne zmrazí na teplotu -60 až -100 stupňov, a to pri nízkom tlaku, čo v domácich podmienkach neznie veľmi prakticky, určite stojí za to siahnuť po takejto forme. Na nerozoznanie od čerstvého. Lyofilizácia zachováva maximálnu možnú mieru chute, vône, formy, veľkosti, obsahu a výživovej hodnoty. A to sa rozhodne nedá tvrdiť o každom spôsobe konzervácie, čo vy na to? Bez preháňania, je dokázané, že vďaka lyofilizácii si produkt uchová až neuveriteľných 90 % vitamínov. Takýto produkt dokáže mať životnosť až niekoľko rokov.

ZmUyYWEz